portretRupertMulejŽarenje novih ENERGIJ

pogovorni cikel v Klubu Cankarjevega doma

Mojstri z dobrimi informacijami

za rast človeka in zdravo družbo

zasnova in vodenje

Tadeja Zupan Arsov, Ph RED

15. 10. 2015 ob 19h

 

Dr. Lucija Mulej Mlakar in Rupert Gole: Misli velike misli, živi velike sanje Kapital, duhovni in materialni, se najbolje povežeta na praktičnem preskusu podjetnega poslovnega modela. Kljub še tako smelim idejam ne gre vedno gladko, vsaj ne takoj. Doživi pa organsko rast, če so bila semena položena v zemljo v pravem trenutku. Tako rast razvojnih potencialov opazuje ter s svojim antropološkim opazovanjem tudi spodbuja prof. dr. Lucija Mulej Mlakar. Ki ugotavlja, da večini ljudi ne uspe kvantni skok zavesti: „Ko je razvidno, da cilj ni v končnih rezultatih (hoje po vodi), pač pa v izboljšanju kvalitete življenja vseh, stopamo v polje duha, ki ni pragmatično.“

Taka polja že obdelujejo v podeželskem okolju občine Šentrupert, kjer svoje inovacijske poslovne modele uveljavlja župan in podjetnik, inženir arhitekture in ambasador znanja Rupert Gole. V občini, ki postaja model za druge v smislu energetske samooskrbe z lesom, dobiva nagrade in postaja utelešenje tega, kar piše antropologinja v svoji knjigi: „Ni več starega trenutka. Odločili ste se, da spoznate ostale svetove. V sebi veste, kateri svet je za vas. Pojdimo skupaj.“

www.molga.si in www.sentrupert.si

 

Vabljeni k ogledu zloženke z opisom vseh gostov. Koncept in vodenje Tadeja Zupan Arsov, Ph RED; Voditeljica v oblačilih UAUU. Z vstopnino tudi do kozarčka soka ali vina:))

več : ŽARENJE NOVIH ENERGIJ, 2. del 2. sezone v jeseni 2015

Šele v največji temi zagledamo zvezde. V ŽARENJU NOVIH ENERGIJ jih vidimo, saj smo povabljeni na vrhove, ki so jih že osvojili naši gostje.

Publiki v sproščenem pogovoru ponudimo:
* nekaj esence življenjske zgodbe gostov, unikatne zaradi njihovih odločitev na preseku
ustvarjalnosti, znanja in duha
* fokus na to, kar je trenutno pri njih najbolj aktualno oz. delo, ki je tudi njihova
strast;

Srce se požvižga na abstraktno;
zato smo v Žarenju novih energij prizemljeni, konkretni, hvaležno posvečeni rasti in vsemu dobremu.


Nova druženja spet v Klubu Cankarjevega doma, vedno ob četrtkih ob 19h: 15. 10
dr. Lucija Mulej Mlakar in Rupert Gole, 19. 11. dr. Yuri Yatsko in Urška Lan ter 17.12, ko bomo z Marjanom Ogorevcem izjemoma v Linhartovi dvorani CD in z zaključnim druženjem v preddverju sklenili leto.

Vrhunska imena, dragocene informacije, ustvarjalni eros za etične odločitve!