REČENO – STORJENO s Tadejo Zupan Arsov

Gostje, ki z zgledom prinašajo akcijo: od besed k dejanjem!
Sreda, 4. 11., ob 18. uri v KOŽ

MESTNA KNJIŽNICA Ljubljana, 3. nadstropje, Kersnikova ulica 2.

ANITA KEJŽAR ŠKULJ

Jasno … vidno

portret AKS-Small

ANITA KEJŽAR ŠKULJ – OSEBNA VODNICA, VIBRA SPA foto ©Sun Tza

Zakaj se dobrim ljudem kar naprej dogajajo slabe stvari?

Visoko občutljivi ljudje doživljajo številne zavrnitve. Dokler jim kdo pomirjujoče ne pokaže, da so sposobni za veliko več, ne pa manjvredni, kot večino časa mislijo!

Anita Kejžar Škulj s svojo metodo Vibra spa pomaga tudi pri tem, kako v praksi najti sožitje s svojo jasnovidnostjo, stik s svojo intuicijo. Navsezadnje zdaj že znanstveniki podpirajo in cenijo moč, ki jo ima … šesti čut. Več na www.notranjamoc.com

Vabljeni vsi z dobrimi nameni za dobro počutje!

Gostiteljica večera Tadeja Zupan Arsov

REČENO – STORJENO s Tadejo Zupan Arsov

Gostje, ki z zgledom prinašajo akcijo: od besed k dejanjem!
Sreda, 4. 11., ob 18. uri v KOŽ

MESTNA KNJIŽNICA Ljubljana, 3. nadstropje, Kersnikova ulica 2.

ANITA KEJŽAR ŠKULJ

Jasno … vidno

ANITA KEJŽAR ŠKULJ * www.notranjamoc.com * Osebna vodnica, Vibra spa

Visoko občutljivi ljudje doživljajo številne zavrnitve. Dokler jim kdo pomirjujoče ne pokaže, da so sposobni za veliko več, ne pa manjvredni, kot večino časa mislijo! Kako iz te navidezne hibe narediti prednost? Kako v praksi najti sožitje s svojo jasnovidnostjo, uloviti stik z intuicijo? Že znanstveniki podpirajo in cenijo moč, ki jo ima … šesti čut.

Anita Kejžar Škulj svojo jasnovidnost odkriva in neguje zadnje desetletje, dve. Prej so jo številni skušali prepričati, da je zaradi svojih sposobnosti nesprejemljiva. Da moraš biti kot drugi.

Zdaj svoje, tudi zunajčutne sposobnosti, predano goji, izpopolnjuje, iz dneva v dan, še pa še. Nikoli ne odneha. Kadar je treba, si vzame dan počitka, ubere novo pot, včasih skozi gozd, drugič z izobraževanjem, tretjič tako, da še bolj prisluhne sebi. Nato pa njen namen znova deluje na polno:)

In ko odkriva sebe, pomaga drugim. Ko podpira svoja najgloblja hotenja, je zmožna odpirati poti vsem, ki se podajo v njene „toplice“ , v spajanje čistim Virom, v čisto njen pristop, ki ga je poimenovala – Vibra spa.

Več na www.notranjamoc.com